Pranks 2 apr 2018 Redacteur

Monopoly komt met een Friends-versie op de markt!

Fans van de nostalgie van de jaren 90, stop met wat je nu doet, want Monopoly heeft eindelijk een Friend-versie van het beroemde bordspel uitgebracht. Zou het nog verbazingwekkender kunnen zijn?

De officiële Monopoly-bordspelversie doet de rondes op sociale media nadat deze twee dagen geleden op de officiële website van The Works is uitgebracht.

Denk maar eens aan de kansen – verzamel aandelen voor Central Perk, ga rechtstreeks naar de Ross ‘n’ Rachel gevangenis, ga voorbij om een ​​aantal Smelly Cat tokens te verzamelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Nu heb je hongerom de meest nostalgische Monopoly-variant te gebruiken die er is, je kunt er een kopen op deze link voor de redelijke verkoopprijs van £ 29,99. Waarom investeer je niet om je dag “degene te maken waar je het Friends Monopoly-bordspel hebt gekocht”.

Op het bord zelf kun je stoppen op een van de meest populaire plekken van de show en je kunt spelen als Ross, Rachel, Phoebe, Joe, Monica of Chandler. Je weet dat piepgeluiden ruzie maken over wie Rachel wordt.

Kortom, het is de perfecte manier om enkele van je meest favoriete momenten uit de beruchte sitcom te bespreken (terwijl je waarschijnlijk ook een groot gevecht met het gezin aangaat – het is de Monopoly-weg).

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Monopoly komt met een Friends-versie op de markt!
Sluiten