Nieuws 17 jul 2018 Redacteur

Wetenschappelijk bewezen: naakt slapen is beter voor je nachtrust!

Een goede nachtrust is heel belangrijk voor het herstel van je lichaam. Volgens Dr. Chris Winter slapen mensen als ze naakt zijn het beste! Ook slapen in een koude ruimte werkt goed, in een kamer  van maximaal 15.5 graden om precies te zijn. Het verkleint bijvoorbeeld de kans op diabetes.

Naakt slapen houd je jong!

Naakt slapen

Onderzoekers hebben een experiment uitgevoerd waarbij ze erachter kwamen dat mensen die in een koudere kamer sliepen meer metabolische voordelen (suikerspiegel, insuline-waarden) ervoeren. Ook verbrand je meer calorieën in je slaap. In een warmere kamer ga je er ook sneller oud uitzien; een koudere kamer houdt je huid jong.

Voordelen

Naakt slapen heeft nog veel meer voordelen. Omdat je naakt slaapt daalt het infectiegevaar, omdat er minder vochtige en warme plekken zijn. Hoog tijd dus om de stringetjes, slipjes, nachtjapons, pyjama’s en boxershorts uit te doen!

Meer seks

Het helpt ook meteen een handje bij de hoeveelheid seks die jij en je partner hebben! Je vriend of vriendin naakt zien zorgt namelijk (hopelijk!) voor de nodige lichamelijke, seksuele prikkels. Dus: laat je partner weten dat jullie vanavond zonder kleren slapen!

Meer nieuws over slapen? Dit gebeurt er als Chantal Janzen blijft slapen!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Wetenschappelijk bewezen: naakt slapen is beter voor je nachtrust!
Sluiten