Nieuws 31 jul 2018 HFMN

Naakte chauffeur crasht vrachtwagen en richt ravage aan

Een ongeluk met een vrachtwagen komt wel vaker voor. Maar een ongeluk met een vrachtwagen waarin de chauffeur poedelnaakt achter het stuur zat, dan weer wat minder.

Naakte chauffeur sloopt vrachtwagen

In het Vlaamse Bierbeek (ja, het bestaat echt), is er iets vrij bijzonders gebeurt. Een vrachtwagenchauffeur heeft een gigantische ravage aangericht. Hij crashte zijn uitgerekte auto tegen meerdere normale auto’s en ramde ook een lijnbus. Alsof het nog niet genoeg was knalde hij ook op een vrachtwagen. Hadden we trouwens al gezegd dat hij spiernaakt achter het stuur zat? Bij deze.

Er raakte maar liefst negen mensen gewond. De chauffeur zelf kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Wat logisch is in dit geval, aangezien hij geen kleren aanhad. Maar gewond raakte hij wel. Na het hele ongeval ging hij er lopend vandoor. De politie dacht dat het om een man uit een psychiatrische inrichting ging, maar het bleek gewoon de chauffeur te zijn.

Wat leren we hiervan?

Het is een bizar verhaal, maar wel eentje met een goede levensles. Sterker nog: twee levenslessen. Ten eerste: trek altijd kleren aan als je naar buiten gaat. Ten tweede: ER IS EEN GEMEENTE GENAAMD BIERBEEK! What a time to be alive.

Reageer op artikel:
Naakte chauffeur crasht vrachtwagen en richt ravage aan
Sluiten