Pranks 18 feb 2017 Redacteur

Nederlands bedrijf geeft je een week vrij als je een nieuwe puppy krijgt!

dog2

BrewDog, een oorspronkelijk Schotse Craft Beer-brouwerij met enkele vestigingen in Nederland heeft een wel heel opzienbarende nieuwe policy ingevoerd. Een week vrij als je een nieuwe puppy hebt!

De werknemers van dit bedrijf hoeven zich geen enkele zorgen te maken over het lijden van het werk onder de nieuwe puppy ‘madness’ – ze worden aangeraden om wat tijd vrij te nemen!

BrewDog is, zoals de naam al doet vermoeden, gek op twee dingen: bier en honden. Honden zijn welkom in de lokale cafés en zelfs in de kantoren. In het Amsterdamse kantoor zijn er zo’n 10 kantoor-honden te vinden!

“Yes, having dogs in our offices makes everyone else more chilled and relaxed – but we know only too well that having a new arrival – whether a mewling pup or unsettled rescue dog – can be stressful for human and hound both.”

“So we are becoming the first in our industry to give our staff help to settle a new furry family member into their home,” aldus de CEO van BrewDog in een persbericht.

dog3

BrewDog wilt niet alleen dat je kan bonden met je puppy tijdens zijn eerste levende dagen, het bedrijf wil ervoor zorgen dat voor hun werken de beste ervaring ooit is. Daar is deze nieuwe policy er simpelweg één van – om zo, stapje voor stapje, het beste bedrijf ooit te worden!

En, eerlijk is eerlijk, het begint er langzaam nog op te lijken ook!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Nederlands bedrijf geeft je een week vrij als je een nieuwe puppy krijgt!
Sluiten