Nieuws 19 sep 2018 HFMN

Netflix schopt nieuw leven in Avatar: The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender komt terug! Dit keer als live-action serie, geproduceerd door Netflix. Hoe vet is dit?!

Netflix maakt Avatar serie

Avatar: The Last Airbender was misschien wel een van de vetste tekenfilms die we als kleine pikkies en pikinnen vroeger keken. In 2010 werd er een live-action film van gemaakt die, op z’n zachts gezegd, hartstikke kut was. Toch blijft het verhaal geniaal en lijkt het erop dat Netflix het ook gaat proberen. Maar dan wel gewoon als live-action serie. See What’s Next, een Netflix Twitter account, laat dit weten op het platform.

Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko brachten in 2005 het eerste Avatar seizoen uit. Het verhaal ging over de meester van alle vier de elementen genaamd Aang. De serie liep drie seizoenen lang, waarvan de laatste aflevering in 2008 de lucht in ging. Dat de live-action serie ook door DiMartino en Konietzko geproduceerd gaan worden, beloofd veel goeds. De serie was een geniale mix tussen Anime en Amerikaanse cartoons, maar de kracht zat hem in het verhaal. Hoe vet gaat dit worden? Veel slechter dan Avatar: The Last Airbender uit 2010 (live-action) gaat het niet snel worden. We zijn benieuwd!

Enthousiast geworden van deze aankondiging? Dan kan je even afkoelen met deze hilarische McDonalds Happy Meal speeltjes!

Reageer op artikel:
Netflix schopt nieuw leven in Avatar: The Last Airbender
Sluiten