Pranks 28 okt 2017 Redacteur

Netflix betaalt jou 65 euro per uur om series te kijken

Je leest het goed, Netflix betaalt je maar liefst 65 euro per uur om series (en films) te bekijken op hun dienst. Oke, er zit wel een addertje onder het gras, want het is niet Netflix en Chill, maar je moet wel degelijk werken. De Amerikaanse streamingdienst is namelijk dringend opzoek naar Nederlandstalige vertalers die Engelstalige series en/of films op Netflix kunnen vertalen.

Voor het vertaalwerk dat je levert kan je volgens de tarievenkaart van Netflix zo’n 65 euro per uur verdienen, en das niet mis. Komt toch al gauw neer op een maandsalaris van 10.400 euro op basis van een 40-urige werkweek. Maar om aangenomen te worden op deze prestigeuze functie moet je nog wel even een 95 minuten durende Engelse test af nemen, voordat je uberhaupt kans maakt om genomen te worden. Na 8 werkdagen weet jij dan of je voor Netflix kan gaan vertalen. De test doe je hier

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Netflix betaalt jou 65 euro per uur om series te kijken
Sluiten