Pranks 26 feb 2018 Redacteur

Netflix heeft een Ierse film gepubliceerd die 100% score krijgt op Rotten Tomatoes

Nou, een film die net beschikbaar is gemaakt om te bekijken op Netflix is een van die 100% films, en we moeten zeggen dat het er best goed uitziet – de 2017 Ierse gangsterfilm Cardboard Gangsters, geschreven en geregisseerd door Mark O’Connor. Zie de trailer:

Cardboard Gangsters volgt het verhaal van Jay Connolly (gespeeld door co-schrijver John Connors) en zijn groep low-level drugsdealers in Darndale, Dublin, toen ze besloten om de illegale drugshandel in het gebied te regeren.

Helaas voor Jay en zijn bende zijn de mensen aan de top van Darndale’s drugshandel al tientallen jaren aan de macht en ze zijn niet bereid om de Cardboard-gangsters de controle over de scène te geven zonder een gevecht.

Dit alles maakt Cardboard Gangsters behoorlijk gespannen, en de film heeft een bijzonder somber einde. We zullen het niet voor je bederven voor het geval je erover denkt om het te bekijken, maar laten we zeggen dat het halen van een machtspositie niet erg goed eindigt voor Jay.

Veel plezier!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Netflix heeft een Ierse film gepubliceerd die 100% score krijgt op Rotten Tomatoes
Sluiten