Niemand geloofde wat haar baby deed, tot ze het opnam… Zo leuk!

Redacteur 29 apr 2017 Pranks

Heb je ooit gezien hoe men de Ierse riverdance uitvoert? Zodra de muziek begint te spelen, is het de bedoeling dat de dansers en danseressen hun benen op specifieke manieren bewegen.

Riverdance is een dansstijl afkomstig uit Ierland en wordt door velen geassocieerd of zelfs verward met tapdans. Als je het op tv of op een podium ziet, lijkt het misschien heel makkelijk, maar zoals bij de meeste dansstijlen zit er veel meer achter. Deze baby was echter in staat om de riverdance te doen nog voordat ze één jaar oud was! Mijn hart smolt toen ik zag hoe deze baby haar beentjes bewoog op de muziek. En kijk eens naar die grijns op haar gezicht, het is gewoon zo aanstekelijk!

Hoewel deze baby nog niet weet hoe ze moet lopen, weet ik zeker dat ze in de toekomst dansles zal nemen – of zal geven. Bekijk de schattige video hieronder. Ben je ook zo onder de indruk van de bewegingen van dit baby’tje, vergeet deze video dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Niemand geloofde wat haar baby deed, tot ze het opnam… Zo leuk!
Sluiten