Niet kijken als je niet tegen awkwardness (of Robert ten Brink) kunt…

Bob van Toor 30 sep 2014 Pranks

Live televisie. Sommige mensen krijgen er geen genoeg van, de meeste anderen hebben tegen het einde van het programma de kussens van de bank half opgevroten van plaatsvervangende schaamte en ergernis. De montage-rampen, de versprekingen, de menselijke fouten (begrijpelijk maar daarom NIET MINDER ERG) en het verschrikt grijpen naar het oortje (gefluisterd: nee? Wat? Dat kan ik toch niet doen?!) terwijl de presentator als een boer met kiespijn naar de camera blijft lachen. Want ja, Robert, die krengen draaien dus gewoon door, en jouw awkwardness komt récht alle Nederlandse huiskamers binnen! The horror, the horror.

Ook niet het favoriete avondje van Robert ten Brink zelf, gokken we. Eerst een team van schattige meisjes, met toepasselijk boos geschminkte wenkbrauwtjes, de finale in sturen, dan dat gevreesde bericht in je oortje: wacht even, er is iets he-le-maal mis gegaan.

Er moet hem even door het hoofd zijn geflitst: ‘oké, dit is het moment dat ik sterf in het harnas, en live op televisie door twintig prepubers met vlechtjes aan kleine reepjes Ten Brink word gescheurd…’

Wat leren we hiervan? Alleen nog naar series kijken. Met een script. En een planning. Is ook beter voor de kussens op je bank.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Niet kijken als je niet tegen awkwardness (of Robert ten Brink) kunt…
Sluiten