Pranks 17 mei 2018 Redacteur

Nieuwe televisieshow over Lord of the Rings kan zomaar focussen op Aragorn

Zoals je misschien wel weet, kocht Amazon onlangs de rechten om een ​​nieuw Lord of the Rings tv-programma te maken. Het gerucht gaat dat het de duurste tv-show ooit gemaakt en kost zo veel als $ 1 miljard.

Er is, niet verrassend, veel gespeculeerd over de vorm van de show. Er is ook gepraat over de terugkeer van Peter Jackson om een ​​deel van de oude filmmagie op de nieuwe show te strooien.

Amazon sloot een deal om materiaal uit de Oscarwinnende filmserie te gebruiken, dus het zou niet zo verwonderlijk mogen zijn dat de show op het eerste gezicht lijkt te zijn gebaseerd op een hoofdpersonage uit de films.

Er zijn geruchten geweest op verschillende fansites van Lord of the Rings dat een van de tv-programma’s zich zal concentreren op het jonge leven van Aragorn – in de films gespeeld door Viggo Mortensen.

Het is onwaarschijnlijk dat Viggo zijn rol als de Ranger van de noordelijke / toekomstige koning van Gondor zal herhalen vanwege het leeftijdsverschil (hij moest ongeveer 80 in de films zijn gezien de vreemde aard van het verouderingsproces in Midden-Aarde) en het is niet zo waarschijnlijk gericht op de verhaallijn ‘War of the Ring’.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Nieuwe televisieshow over Lord of the Rings kan zomaar focussen op Aragorn
Sluiten