Pranks 28 okt 2017 Redacteur

Nieuwe Zehbi-meisjesbende terroriseert er op los… Bekijk de beelden maar

Een tienerbende, bestaande uit een zestal meisjes, maakt de buurten onveilig. Ze pesten, slaan, schoppen en duwen hun willekeurige slachtoffers. Na het gewelddadig pesten plaatst men video’s van de gewelddaden op het sociale medium Instagram. Vorige week donderdag viel bijna iemand op de sporen bij het hardnekkig gepest, zo wist De Standaard op te tekenen. De meisjes zijn lid van een soort van bende die zich de ‘Zehbi’s’ noemen.

Ze worden aangespoord door een 15-jarig (!) meisje. Wanneer ze een slachtoffer viseren, staat veelal een ganse groep – met jongens – erbij, gewoon te kijken en/of te filmen. Na de geweldsdaad komen er filmpjes op het sociale medium Instagram op een account genaamd ‘zehbi_s’. Afgelopen donderdag viel bijna iemand op het spoor bij het geweld. De politie onderzoekt de vele klachten die zijn ingediend. Wat voor straf vind jij dat ze verdienen?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Nieuwe Zehbi-meisjesbende terroriseert er op los… Bekijk de beelden maar
Sluiten