Pranks 26 okt 2017 Redacteur

Oekraïense Instagramster martelt kat door hem tatoeage te geven… Bizarrr

kat2

Elena Ivanickaya heeft een tattoo van een Egyptische god bij haar naaktkat laten zetten. Waarom? De Oekraïense fitgirl wil dat het beestje er even glamoureus bijloopt als zij. Hiermee heeft ze heel wat kwaad bloed gezet, niet alleen bij haar volgers, maar ook bij een dierenrechtenorganisatie en de politie.

kat4

De Oekraïense fitnessliefhebster noemt zichzelf een Instagramster. Voor wat aandacht op het wereldwijde web liet ze een gevleugelde Anubis op de borst van haar naaktkat zetten. En zoals het een ‘influencer’ betaamt, deelde de knappe blondine het hele gebeuren op social media. De foto’s van haar verdoofde kat onder de naald van de artieste lokten echter heel wat hevige reacties uit bij haar volgers. “Je mag de zwakken niet folteren. Het is geen speeltje, dit is een levend wezen.” Een andere volger suggereert: “Ze zou beter ‘idioot’ op haar voorhoofd laten tatoeëren in plaats van dit arme katje te folteren.”

kat3

De Oekraïense dierenrechtenorganisatie UAnimals is niet te spreken over de actie. “De eigenaar van deze kat dacht dat het leuk zou zijn om haar huisdier een tattoo geven. Maar dit zijn de ergste uren in het leven van het beestje. We kunnen zelfs niet eens naar deze foto’s kijken.” Ook de lokale politiewoordvoerster kan niet met het zaakje lachen: “Als blijkt dat het beest mishandeld werd, zullen we een onderzoek openen.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Oekraïense Instagramster martelt kat door hem tatoeage te geven… Bizarrr
Sluiten