Images 11 dec 2016 Mark

Onbekende vertelt moeder dat haar baby stil moet zijn, maar dan gebeurt dit…

De Engelse Lucy Hatami ging laatst in in een café-restaurant met haar 8 maanden oude zoon gezellig ontbijten. Lucy was nog niet zo vaak met haar baby naar een restaurant geweest, dus ze was een beetje zenuwachtig en hoopte dat het allemaal goed zou gaan met haar zoontje.

2

Maar het duurde niet lang voordat Lucy’s zoon wat begon te huilen. En net als alle baby’s, kreeg hij een flinke huilbui midden in het restaurant.

Lucy probeerde haar zoon zo goed als ze kon te kalmeren, maar ze werd nog zenuwachtiger toen ze een jonge man aan de tafel naast haar haar baby begon te bekritiseren.

Maar wat ze nooit had verwacht, was dat de vader van de jongeman zijn zoon direkt een hele belangrijke les zou leren.

Dit schreef Lucy hierover op Facebook:

Het moment dat je in een restaurant probeert te ontbijten, terwijl je zoontje van 8 maanden huilt, en een man van rond de 20 opmerkt: “Ik wou dat ze dat ding stil kon krijgen.”

Nog voordat ik kon antwoorden, gaf zijn vader hem een klein tikje op de achterkant van zijn hoofd en zei:”Denk je dat jij zo perfect was als kind? Je was een echte kleine duivel!”

“Stop je te gedragen als een kind, bied je verontschuldigen aan en bied je hulp aan om haar te helpen met het ontbijt, want het is duidelijk dat ze haar handen vol heeft!”

Dus ik heb daarna van mijn ontbijt genoten met een heerlijk kopje koffie. Met dank aan zijn vader, die na 20 jaar nog steeds laat zien hoe het is om een ouder van een kind te zijn!

3

Applaus voor deze vader, en we hopen dat Lucy nog veel op stap gaat met haar zoontje. En zich niet hoeft te schamen voor een huilbuil van haar baby, want dat hoort er nu eenmaal bij!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Onbekende vertelt moeder dat haar baby stil moet zijn, maar dan gebeurt dit…
Sluiten