Onderzoek wijst uit: zo ben je aantrekkelijker voor vrouwen

Redacteur 15 jan 2018 Pranks

Aantrekkelijker gevonden worden door vrouwen wil natuurlijk iedere man. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat er enkele elementen zijn waardoor je dit kunt vergroten. Het grootste pluspunt van een man blijft wanneer hij oprecht is. Toch zijn er een aantal kenmerken waarvan vrouwen vinden dat het een man aantrekkelijker maakt:

Niet lachen
Eerder lieten we al zien dat uit onderzoek is gebleken dat mannen die niet lachen doorgaans aantrekkelijker gevonden worden. Wetenschappers zeggen namelijk dat als gevolg van dierlijk magnetisme, vrouwen zich aangetrokken voelen tot de ‘bad boy’. Denk eens aan al die rode loper foto’s, je ziet bijna nooit een celebrity met een glimlach van oor tot oor.

Draag de kleur rood
Het is algemeen bekend dat mannen vrouwen die rood dragen aantrekkelijker vinden. Maar dit geldt niet alleen voor vrouwen. Rood is de kleur van seks. Breid je donkere kledingkast dus eens uit met een lekkere rode trui. Inspiratie voor een toffe trui nodig? Kijk dan vooral even naar deze 15 kabeltruien die jij nu kunt rocken.

Het juiste lichaam
Een getraind lichaam wordt in de gedachten van vrouwen gekoppeld aan dominantie, een goede gezondheid en testosteron. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je alleen aantrekkelijk bent met een goed lichaam, zie het als een bonus. Sommige mannen zijn gezegend met goede genen. No worries wanneer je dit geluk niet van je ouders hebt meegekregen, je kan altijd nog aan de bak in de sportschool…

Voeg waarde toe
Als man wordt je als aantrekkelijker gezien wanneer je een waardevolle sociale partner bent. Dit hoeft niet alleen op financieel gebied te zijn, het kan ook van toepassing zijn op gebied van status of manier van leven. Alhoewel dit natuurlijk van de vrouw afhangt. Vrouwen vinden het belangrijk wanneer een man weet wat hij wil en ambities heeft, zodat je een interessant gesprek met elkaar kunt voeren. Cliché, maar het aantrekkelijkst is toch als iemand gewoon zichzelf is.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Onderzoek wijst uit: zo ben je aantrekkelijker voor vrouwen
Sluiten