Onderzoekers lijken een remedie tegen kaalheid te hebben ontdekt

Redacteur 4 jan 2018 Pranks

De twee meest succesvolle acteurs van 2017? Vin Diesel en Dwayne Johnson. Ja, beide kaal. Wie zijn nog meer kaal? Samuel L. Jackson. Bruce Willis. Michael Jordan. Waarom is het dan zo erg om kaal te worden?

Dit doet ons dan ook echt twijfelen aan het nieuws dat wetenschappers een remedie lijken te hebben gevonden om niet meer succesvol te zijn, geweldig in wat je doet en onmetelijk knap. Waarom zou iemand daar een tegengif voor willen hebben? Verdorie, we zijn min of meer zo geboren, dus we moeten gewoon zo blijven, toch?

Nou, blijkbaar niet. Onder leiding van professor Karl Koehler hebben experts van Indian University School Of Medicine in Indianapolis stamcellen van muizen gebruikt om te laten groeien wat ze ‘harige huid’ hebben genoemd, zoals gerapporteerd door de Daily Mail.

Dat klinkt behoorlijk angstaanjagend als je het ons vraagt, maar het is eigenlijk gewoon een andere manier om te zeggen dat dit in een laboratorium gekweekte huidweefsel meer op natuurlijk haar lijkt dan alle voorgaande modellen en dat het kan worden gebruikt om kaalheid te genezen (of misschien zou dat ‘awesomeness’ moeten zijn ‘).

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Onderzoekers lijken een remedie tegen kaalheid te hebben ontdekt
Sluiten