Pranks 17 mrt 2017 Redacteur

Nieuwe nagellak uitvinding zorgt er voor dat vrouwen heel gemakkelijk kunnen testen of er drugs in hun drink is gedaan!

K.O.-druppels, vanwege hun relatief makkelijke verkrijgbaarheid is het nog nooit zo makkelijk geweest iemand buiten gevechte te stellen. Waar mannen onder invloed van de stiekem toegevoegde drug vaak beroofd worden, daar worden vrouwen zelfs verkracht. Vooral onder jonge, ondernemingsgezinde mensen is het een echt probleem. Vier studenten van de Amerikaanse North Carolina State Universiteit hebben dit probleem opgepakt.

In het kader van een universiteitscursus hebben de vier knappe koppen een adequate en onopvallende oplossing gevonden waarmee vrouwen zich kunnen beschermen. Een speciale nagellak spoort verschillende drugs in drankjes op. Daartoe hoeft men alleen maar met een gelakte vinger in het drankje roeren. Als er een bedenkelijke substantie inzit verandert de verf van de lak.

Het project van de geraffineerde studenten draagt de naam Unvercover Colors. Je kunt ze over de actuele stand van zaken van het project via Facebook, Instagram en een eigen internetsite informeren. Ook wordt de productie van een transparante nagellak gepland. Zo kunnen ook mannen zich beschermen.

Het product is nog in de ontwikkelingsfase en kan bovendien nog slechts een beperkt aantal gangbare drugs herkennen. Desalniettemin is de nagellak de perfecte mogelijkheid om uit te vinden of de nieuwe “vriend” werkelijk gewoon een drankje wil aanbieden of geheel andere plannen heeft.

Het grote voordeel ervan is dat men niet alleen heel snel, maar ook onopvallend en zonder ander materiaal zekerheid heeft. Als de snelle test positief is, dan moet je je zo snel mogelijk tot het veiligheidspersoneel (bijv. in discotheken) of tot de politie wenden.

Tot het zover is en de nagellak officieel verkocht wordt geldt natuurlijk steeds het gezonde verstand te gebruiken, het eigen drankje in de gaten te houden en rustig aan te doen met alcohol. Daders hebben het namelijk altijd snel makkelijk als hun slachtoffer niet helemaal nuchter meer is.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Nieuwe nagellak uitvinding zorgt er voor dat vrouwen heel gemakkelijk kunnen testen of er drugs in hun drink is gedaan!
Sluiten