Ontmoet de man die al 25 jaar jaagt op het Loch Ness monster

Redacteur 4 aug 2017 Pranks

loch2

Een man die 25 jaar geleden zijn leven heeft gewijd aan het oplossen van het mysterie van het Loch Ness Monster, zegt dat hij bereid is nog 25 extra jaar te zoeken.

Steve Feltham had gehoopt om zijn taak te voltooien in drie jaar nadat hij zijn baan had opgegeven en zijn huis in Dorset verkocht om naar Dores in de buurt van Inverness te verhuizen.

loch4

Dinsdag markeert de 25ste verjaardag van zijn poging om het monster te verklaren. Hij zei: ‘In die tijd had ik één waarneming van iets dat ik niet kon uitleggen, maar ik kan niet zeggen wat het was.’

De 53-jarige wordt herkend door het Guinness Book of Records voor de langste doorlopende monsterjachtwacht van Loch Ness.

loch3

Feltham, die in 1991 begon met zijn onderzoek en sinds zijn kindertijd door het mysterie is gefascineerd, zei: “Ik ben bereid hier nog 25 jaar aan te geven. Hopelijk zal het nog maar een paar weken duren. Wie weet het?”

“Toen ik hier eerst kwam, had ik geen duidelijk idee hoe lang ik nodig had. Maar ik dacht dat ik iets over drie jaar zou zien.”

Tja, dat is er niet helemaal van gekomen. Maar met deze constante jachtwacht zou het mysterie toch ooit opgelost moeten worden!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Ontmoet de man die al 25 jaar jaagt op het Loch Ness monster
Sluiten