Nieuws 7 sep 2018 HFMN

Held! Stokoude opa (106) gaat voor z’n verjaardag even ziplinen

Je hebt oude mensen en je hebt levende legendes. Deze stokoude opa van 106 is zonder twijfel een levende legende!

Opa van 106 gaat ziplinen

Als het op keiharde eindbazen aankomt, is Jack Reynolds een van de grootste. De man heeft inmiddels al drie aardige titels op zijn naam staan. Hij is de oudste man die ooit een tattoo zette, de oudste man in een achtbaan en de oudste man die de ice bucket challenge deed. Maar klaar met al het heldengedrag is hij niet. Jack was jarig en besloot zijn 106e verjaardag te vieren op bijzondere wijze. De held ging ziplinen.

Jack Reynolds vierde zijn verjaardag als een eindbaas, met een zipline van 60 meter hoog en 400 meter lang. Het lijkt misschien niet hoog en lang, maar probeer jij dat eens te doen als je 106 jaar oud bent. De eindbaas deed het in het bij zijn van Good Morning Britain en dat leverde onderstaande beelden op.

Eindbaas tot de max

Zoals we eerder zeiden heeft deze man meer memorabele dingen gedaan in zijn lange leven. Toen hij 105 was ging hij in een achtbaan, toen hij 104 was zette hij een tattoo en ook een ice bucket challenge moest eraan geloven. Na deze actie kwam de man met een glimlach op de grond en vertelde tegenover GMB dat het een topdag was geweest.

‘Het was een hele goede dag vandaag. Geweldig! Het was het helemaal waard.’

Gefeliciteerd Jack! Bedenk alvast iets leuks voor je 107e verjaardag!

Ging je hier lekker op? Check dan ook zeker dit artikel even.

Reageer op artikel:
Held! Stokoude opa (106) gaat voor z’n verjaardag even ziplinen
Sluiten