Pranks 26 feb 2017 Redacteur

Opeens vond ze een t-shirt aan haar ruitenwisser… Toen wist ze dat er iets niet klopte!

De 19-jarige Ashley Hardacre was aan het werk in een winkelcentrum in Michigan, Amerika. Toen de werkdag erop zat, vertrok ze naar haar auto. Het was donker buiten en toen ze de auto startte zag ze dat er iets op de vooruit lag. Het bleek een shirt te zijn.

Haar eerste gedachte was om naar buiten te stappen en het shirt weg te halen. Toen ze echter iets dichterbij keek zag ze dat de mouwen van het shirt aan de ruitenwissers zaten geknoopt.

Ze vond het maar vreemd, ze probeerde het shirt los te krijgen door de ruitenwissers te starten maar het shirt bleef vast zitten. Ze keek rond de parkeerplaats, het was voornamelijk leeg maar toen spotte ze twee mysterieuze auto’s een stukje verderop.

“Een van de auto’s had de motor aan, dus ik voelde me meteen niet op me gemak. Ik realiseerde dat ik absoluut niet uit de auto moest stappen. Ik deed de deuren op slot en reed naar een plek waar ik me wel veilig voelde. Daar deed ik het raam naar beneden en kon ik het shirt pakken” vertelde ze.

Ashley nam een foto van de voorruit en plaatste het op Facebook toen ze thuis was. In de post vertelde ze hoe ze door had wat er aan de hand was:

“Ik had gelezen dat mensen shirts op de vooruit leggen om de bestuurder uit de auto te lokken. De acties waren vooral gericht op vrouwen” verklaarde ze.

De Facebook post verspreidde zich snel en is al duizenden keren gedeeld. CBS benaderde de plaatselijke politie en vroegen of er al gelijksoortige incidenten waren geweest. Dat bleek niet het geval maar de politie zou wel op de signalen gaan letten. De politie prijsde de jonge vrouw op haar scherpheid.

“Ik hebt het op sociale media geplaatst omdat criminelen dit bij iedereen kunnen flikken. Trap er niet in en voorkomen is beter dan genezen!”

Wat een oplettendheid van de jonge dame. Dus iedereen wees gewaarschuwd, wie weet hoe lang het duurt voordat criminelen in Nederland deze sluwe tactieken gaan gebruiken.

Deel het verhaal met je vrienden en familie op Facebook om ze te waarschuwen!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Opeens vond ze een t-shirt aan haar ruitenwisser… Toen wist ze dat er iets niet klopte!
Sluiten