Oreo met pindakaas smaak nu in ijsvorm te krijgen!

Redacteur 24 apr 2017 Pranks

oreo0

Er zijn een paar te heerlijke dingen in het leven: Oreo’s, ijs en pindakaas. We konden ons geluk al niet op toen bleek dat er Oreo’s met pindakaas bestonden. En nu komt er ook nog ijs van deze overheerlijke snack. IJs koekjes!

Lody! ? OREO PEANUT BUTTER #lody #lód #oreo #słodycze #słodko #masłoorzechowe #masło #orzechowe #orzechy #jedzenie #smacznie #icecream #oreopeanutbutter #peanutbutter #peanuts #butter #sweet #sweets #sweetfood #pornfood #food

A post shared by Klaudia Trendak (@klaudia.tre) on

De Oreo koekjes met pindakaas werden in 2015 gelanceerd en waren meteen een succes. Snappen we natuurlijk, want pindakaas is de hemel op aarde. En nu is het beste van werkelijk alle werelden verenigd in deze nieuwe ijssnack, Oreo pindakaas-ijs. Dit is alles wat je wilt eten deze zomer.

Je kunt de Oreo Peanut Butter Ice Cream Sandwich nu al in Engeland kopen bij Tesco. Binnenkort is dit fantastische ijs ook in Nederland. Laat de zomer maar beginnen!

#grzeszki #oreo #icecream #peanutbutter #oreopeanutbutter ?????

A post shared by Marta Green (@greenmartii) on

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Oreo met pindakaas smaak nu in ijsvorm te krijgen!
Sluiten