Images 5 jul 2015 Mark

Oude foto op Facebook brengt moeder en zoon weer samen

1

Een moeder is herenigd met haar zoon die vijftien jaar geleden werd ontvoerd, en dat allemaal dankzij een oude familiefoto op Facebook.

Hope Holland uit California, Verenigde Staten heeft haar zoon Jonathan niet meer gezien sinds hij drie jaar oud was, toen zijn vader hem meenam op ‘vakantie’, maar hem in werkelijkheid kidnapte en meenam naar Mexico.

Hope bleef haar hele leven zoeken, met hulp van kinderorganisaties en privé-detectives. Toch kwam het door een foto van Jonathan zelf dat ze elkaar vonden. Ook hij was op zoek naar zijn moeder en in een poging haar te vinden poste hij een oude familiefoto van zichzelf en zijn broertje op Facebook.

2

I had no reason to believe I was finding my son. Ever since I found him, my whole world, my whole outlook and direction changed. His dad was going on vacation and had permission to take him. It was a normal day. I didn’t think he was not coming back. – Hope.

3
4

Inmiddels zijn de twee herenigd, maar is Jonathan wel van plan om zijn middelbare school nog in Mexico af te maken.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Oude foto op Facebook brengt moeder en zoon weer samen
Sluiten