Pranks 18 mei 2017 Redacteur

Ouders doen hun zoontje weg, 4 jaar later gebeurt dit…

De kleine Kirill heeft de afgelopen 4 jaar in een weeshuis in Kazachstan gewoond. De verzorgers hadden al lang de hoop verloren dat hij geadopteerd zou worden. Hij was geboren zonder rechterhand en in zijn thuisland Kazachstan wil niemand een kind met een handicap. Dit is ook de reden waarom zijn ouders hem 20 dagen na zijn geboorte hem eruit gooiden. Het verlaten kind bracht vele verdrietige jaren door in het weeshuis. Meer en meer van zijn vriendjes werden geadopteerd, maar hij bleef alleen achter.

Maar op een dag verandert alles: door een ongelofelijk toeval voelden het Canadese stel Doug en Lesley Facey zich tot deze jongen aangetrokken. Ze wilden allebei heel graag een kind en toen ze Kirill zagen was he duidelijk dat ze hem wilden. Ondanks zijn handicap – of misschien juist vanwege dit opmerkelijke feit. Erg genoeg probeerde de medewerker van het weeshuis het paar over te halen om hem niet te adopteren: “Willen jullie echt een kind met maar één hand?” Maar het stel wist precies wat ze deden.

Toen Kirill op het vliegveld aankwam en voor het eerst kennis maakte met zijn opa wachtte hem een enorme verassing. De vader van Dave was ook geboren met maar één hand. De succesvolle zakenman knielde voor zijn nieuwe kleinzoon en zonder een woord te zeggen strekte hij zijn arm uit naar hem. Het was een magisch moment toen Kirill voor het eerst iemand zag die net zoals hij was. Het was stil in de ruimte en iedereen hield zijn adem in. Toen de jongen de stomp van de oudere man voelde kregen ze meteen een band. Hij wist dat hij niet meer alleen was en dat dit het perfect gezin voor hem was.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Ouders doen hun zoontje weg, 4 jaar later gebeurt dit…
Sluiten