Pranks 31 mei 2017 Redacteur

Ouders eisen antwoorden nadat hun zoon zo thuiskwam… Waanzin!

Toen een 15-jarige jongen uit Bridgent, Zuid-Wales, van de schoolbus stapte, kon hij op geen enkele manier vermoeden dat hij ten prooi zou vallen aan een brutale aanval van enkele pestkoppen.

De niet nader bij naam genoemde minderjarige werd onlangs het slachtoffer van een gemene aanval waardoor hij diepe snijwonden in zijn gezicht opliep. Hij had tevens een gebroken kaak.

De foto’s werden gedeeld door een vriend van de familie genaamd Sarah Davies, die een oproep deed aan getuigen om zich te melden bij de politie.

Sinds Davies de foto’s van het slachtoffer online plaatste, werd haar post 8.000 keer gedeeld door plaatselijke bewoners die diep geschokt zijn door het gebeuren. Velen kunnen het gewoon niet geloven, terwijl anderen menen dat dit soort aanvallen veel meer is dan gewoon pestgedrag.

Ondertussen werd een 17-jarige jongen gearresteerd voor deze feiten. Zou jij dit pesten noemen, of is dit iets erger? Hoe zou jij met dergelijke situatie afrekenen?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Ouders eisen antwoorden nadat hun zoon zo thuiskwam… Waanzin!
Sluiten