Images 29 okt 2016 Mark

Paard en ruiter die vastzitten in moeras worden gered door een boer

De paardenliefhebster Nicole woont in Australië. Nicole woont met haar dochter dichtbij de kust, die erom bekend staat doordat het erg drassig is.

Op een dag waren moeder en dochter aan het paardrijden in het kustgebied. Langzaam kwamen ze echter in moeilijkheden en zonken ze weg in het moeras. Nicole moest van haar paard afspringen om het paard van haar dochter te helpen, wat gelukkig goed ging.

1

Maar toen begon haar eigen paard, Astro ook weg te zakken in het zand. En dit zag er ernstiger uit.

In paniek, ging de dochter van Nicole hulp halen, terwijl haar moeder bij de hengst bleef om hem gerust te stellen zodat hij niet verder naar beneden zonk door zijn toenemende angst.

2

Terwijl de tijd verstreek, verslechterde de situatie en het paard kwam steeds dieper in het moeras te zitten. Nicole moest zijn hoofd omhoog houden, zodat hij kon ademen, totdat er hulp zou komen.

Toen de hulp arriveerde, was er een dierenarts bij, die het paard een kalmeringsmiddel toediende.

3

Er werd een diepe kuil gegraven, maar het paard zonk nog steeds dieper weg in het moeras. Uiteindelijk was het een boer die in de buurt woonde, die met zijn tractor een einde aan deze ellende maakte.

4

Zonder deze boer en Nicole die aan zijn zijde bleef zou Astro nu waarschijnlijk dood zijn. Gelukkig is dit goed afgelopen, en Nicole zal blijven rijden in het kustgebied, maar naar deze plek zal ze nooit meer terugkeren met haar paard.

Reageer op artikel:
Paard en ruiter die vastzitten in moeras worden gered door een boer
Sluiten