Peter R. de Vries betrapt op intiem bezoekje met vrouw van een ander

Redacteur 18 apr 2017 Pranks

Peter R op heterdaad betrapt op intiem bezoekje aan de vriendin van de eigenaar van dit huis. Het hele verhaal hier:

Het verhaal rondom het filmpje: Peter R. De Vries is op heterdaad betrapt bij het binnensluipen van een woning van een vrouw uit Hoorn voor een slippertje terwijl de vrouw in kwestie een relatie van 12 jaar blijkt te hebben. De betreffende woning is voorzien van een camerabewaking systeem.

De vriend van de vrouw was op dat moment niet thuis en hij werd op afstand door middel van een app op zijn telefoon gewaarschuwd dat er verdachte bewegingen waren rondom de woning. Echter de vriend van de vrouw bleek niet ver van huis te zijn en reageerde binnen enkele minuten en betrapte zijn vriendin en Peter R. De Vries in de woning. Peter R. De Vries reageerde geschokt en werd gegrepen door de vriend.

Hij stotterde en wist zich totaal geen houding te geven. Hij bleek inderdaad te weten dat de vrouw in kwestie een relatie te hebben en was al door de vrouw gewaarschuwd dat het een risico zou zijn om in de woning van het stel af te spreken. Professionele Peter R. De Vries probeerde undercover de woning binnen te komen en parkeerde zijn auto aan het eind van de straat, maar doordat hij erg opgewonden was, kon hij niet meer helder nadenken zag hij de camera’s over het hoofd.

De vriend verzocht Peter R. De Vries zijn woning te verlaten, maar hij vond dat hij een gast was en niet hoefde weg te gaan. Daar had hij het natuurlijk mis. Peter R. De Vries probeerde de eigenaar nog te beschuldigen van huisvrede breuk. Hij dacht echt niet meer helder. Peter is Peter niet meer en werd alsnog door zijn ex collega’s met blauwe ballen naar huis gestuurd.

Peter R. De Vries weet nu eindelijk hoe het voelt om betrapt te worden en met zijn gezicht aan de andere kant van de camera te staan. Wat zullen de jongens aan de andere kant van de deur aan het genieten zijn. Zorg altijd dat u klaar zit, dan heeft u altijd een alibi. Toch meneer de Vries?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Peter R. de Vries betrapt op intiem bezoekje met vrouw van een ander
Sluiten