Nieuws 5 sep 2018 HFMN

Man volle bak in zijn penis gestoken door pijlstaartrog

Vandaag in de categorie “wat lullig” een man die door een pijlstaartrog in zijn eigen pijlstaart is gestoken. En ja, daar bedoelen we zijn penis mee.

Pijlstaartrog steekt man in penis

Ben je ooit eens gebeten door een kwal of ben je wel eens verkeerd op een schelp gaan staan? Doet zeer he? Nou, deze kerel lacht je met alle plezier uit. Want pijn, dat heb je nog nooit gekend. Hij werd namelijk vrij pittig in zijn penis gestoken door een pijlstaartrog. Dat klinkt niet alleen pijnlijk, dat is het ook!

Een man besloot in China een frisse duik te nemen in de zee. Maar voor hij het wist rende hij terug naar de kant, met een pijlstaartrog in zijn broek. Het best zat vast en het duurde vervolgens niet lang voor de man een kapot pijnlijke steek in de penis te pakken had. Hij rolde over het strand van de pijn en bij het zien van deze video hebben we bijzonder veel medelijden met de man.

Brandweer to the rescue

In de video zien we al dat de brandweer er, als de brandweer (leuk), bij is. De helden proberen de pijlstaartrog los te krijgen van de man. Helaas voor de jongen met de pijn waren de brandweermannen niet voorzien van het juiste gereedschap. Het beest bleef daardoor bijzonder lang zitten. OUCH!

Dat de man er niks aan over gehouden heeft, is een wonder!

Dit bijzonder? Check dan ook zeker dit verhaal even!

Reageer op artikel:
Man volle bak in zijn penis gestoken door pijlstaartrog
Sluiten