Images 11 jan 2017 Mark

Pijnstillende wiet-tampons helpen bij menstruatiepijn!

Van marihuana is al langer bekend dat het niet alleen slecht is, maar dat het ook als pijnstiller kan dienen. Het wordt gebruikt in medische behandelingen, de aandoeningen lopen uiteen van slapeloosheid tot glaucoom. Het middel is bekender van de behandelingen; chemotherapie, verwondingen en ontstekingsziektes.

Alleen door nieuwe uitvindingen zou het zomaar kunnen zijn dat er een einde komt aan menstruatiepijn. Het bedrijf Foria is gespecialiseerd in het ontwikkelen van toepassingen van marihuana.

Zij hebben de cannabis tampon ontwikkeld, die de menstruatiepijn verzacht. In de tampon zijn slechts 3 stoffen verwerkt: THC olie, absorberend materiaal en organische cacaoboter. Deze tampon moet na 15 tot 30 minuten al te pijn minderen.

Deel dit met je vriendinnen en familie alles jij dit ook een geweldige uitvindingen vindt! Vergeet niet onze Facebookpagina te liken en delen!!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Pijnstillende wiet-tampons helpen bij menstruatiepijn!
Sluiten