Pranks 17 feb 2018 Redacteur

Piloot breekt vlucht voortijdig af omdat man weigert te stoppen met scheten laten

Stel je voor dat je in een afgesloten ruimte bent, dicht opeengepakt met tonnen mensen, alleen om de drang om te scheten opnieuw en opnieuw te laten verschijnen. Niet verwonderlijk dat mensen boos worden. Als je zou worden ge├»dentificeerd als de schuldige, zou je je waarschijnlijk onuitputtelijk verontschuldigen … misschien zelfs volhouden dat het buiten je macht lag en beloof dat je zult proberen het in de badkamer te ‘regelen’.

Nou ja, niet alleen was een kerel op een passagiersvliegtuig onverschillig door protesten van mensen om zijn wind voorbij, maar hij actief weigerde te stoppen.

Een Transavia Airlines-vlucht van Dubai naar Amsterdam moest een ongeplande stop maken in Wenen om de man te lossen. Twee Nederlanders die naast hem zaten, vroegen hem naar verluidt om te stoppen en toen hij dat niet deed, namen ze contact op met het cabinepersoneel.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Piloot breekt vlucht voortijdig af omdat man weigert te stoppen met scheten laten
Sluiten