Nieuws 26 sep 2018 HFMN

Man koopt €6000 aan pizza met credit card overleden buurvrouw

We doen allemaal wel eens dingen die niet zo netjes zijn. Maar met de creditcard van je overleden buurvrouw 6000 euro aan pizza kopen? Dan verdien je oprecht niks goeds in het leven. Maar dan ook echt niet.

Pizza kopen met geld van overleden buurvrouw

De laatste keer dat Marie Conlon’s buren haar hadden gezien, was ergens in januari 2015. Het duurde tot oktober 2017 voordat de politie haar dode lichaam eindelijk vondt. De vrouw had geen familie, geen vrienden en niemand was dus op de hoogte van haar overlijden. Behalve buurman Robert Sharkey. Die had in de tussentijd ingebroken, haar credit card gestolen en bijzonder veel geld uitgegeven. De lul.

Robert vondt het wel een goed idee om de credit card van zijn overleden buurvrouw te gebruiken voor zaken waar hij liever niet voor betaalde. Zo gaf hij €6000 uit aan pizza, €3300 aan eten bij Sainsbury, €1000 voor zijn telefoon en betaalde hij maandelijks zijn energierekening van €285. En dit alles zonder enige vorm van schuldgevoel. De lul.

Marie leefde een zeer geïsoleerd leven en had weinig contact met mensen. Het is daarom niet heel gek dat de vrouw zo lang heeft gelegen. Zeker niet aangezien de enige persoon die haar gevonden heeft, de credit card heeft gejat en zichzelf heeft behandelt als een koning. De lul.

via GIPHY

Je bakkes open na het lezen van dit artikel? Doe hem maar gauw dicht dan, want deze dame bijt zonder twijfel je tong eraf!

Reageer op artikel:
Man koopt €6000 aan pizza met credit card overleden buurvrouw
Sluiten