Politie brengt relschoppers met hun ouders naar McDonald’s om zich te excuseren

Redacteur 17 jan 2018 Pranks

Het was al slecht in een bepaalde Britse tak van McDonald’s, maar ze werden erger nadat een groep van tien tieners naar verluidt verbaal geweld had gebruikt – en zelfs spuugde – naar een manager daar.

Anti-sociaal gedrag was al een probleem in de winkel, in het centrum van Middleton in Greater Manchester. Als gevolg hiervan had een van de personeelsleden een camera voor het lichaam gedragen, die de schokkende scène vastlegde terwijl de tieners razend door het gebouw liepen en ook voedsel en afval gooiden.

Dankzij de video – en de bijbehorende CCTV-beelden van een nabijgelegen Tesco Extra – werkte de lokale politie met scholen om alle tien schuldigen te identificeren, en de kinderen, allemaal tussen 11 en 14 jaar oud, zijn door hun ouders in de winkel opgenomen en gemaakt om sorry te zeggen.

De politie bracht ouders – met hun kinderen op sleeptouw – naar stations om hen de beelden van het gedrag van hun kinderen te laten zien en, zoals PC Stuart Ockwell vertelde aan Manchester Evening News, iedereen was ‘geschokt’ over wat ze zagen. Na het bekijken van de video’s, legde hij uit, marcheerden de ouders allemaal met hun kinderen naar het restaurant en verontschuldigden ze zich.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Politie brengt relschoppers met hun ouders naar McDonald’s om zich te excuseren
Sluiten