Politie in India arresteert duif die uit Pakistan komt omdat ze denken dat hij een spion is!

Mark 31 mei 2015 Images

De politie in India heeft onlangs een duif gearresteerd en gevangen gezet omdat zij geloofden dat het een spion was van de Pakistaanse overheid. Echt waar.

Dat er al eeuwenlang spanningen heersen tussen India en Pakistan is bekend, maar dat zelfs dit soort maatregelen wordt getroffen tegenwoordig is wel nieuw. Een 14-jarig jongetje vond de duif met een mysterieus papiertje aan zijn poot en bracht het naar de lokale politie.

Het was blijkbaar geschreven in ‘Urdu’ (Pakistaans) en met een Pakistaans telefoonnummer erbij. Een x-ray bracht niets bijzonder aan het licht, maar desondanks gaf de politie het volgende statement:

“Nothing adverse has been found, but we have kept the bird in our custody. This is a rare instance of a bird from Pakistan being spotted here. We have caught a few spies here. The area is sensitive, given its proximity to Jammu, where infiltration is quite common.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Politie in India arresteert duif die uit Pakistan komt omdat ze denken dat hij een spion is!
Sluiten