Politie rukt gewapend uit na alarm over tijger, maar dan zien ze dit…

Redacteur 8 feb 2018 Pranks

Tijgers kunnen in gevaar zijn, maar ze zijn nog steeds behoorlijk beangstigend. En ondanks hoe mooi ze ook zijn, ze kunnen ongelooflijk gevaarlijk zijn.

Dat is waarom toen de Schotse boer Bruce Grubb er een zag in een schuur waar hij 200 drachtige koeien had, hij de politie belde. Het was een verstandige zet, aangezien het al zijn koeien behoorlijk gemakkelijk en snel had kunnen doden.

Een gewapende antwoordeenheid arriveerde en een uur lang stand-off tussen de politie en de tijger volgde – totdat ze zich realiseerden dat het beest eigenlijk een knuffelbeest was.

tijger

Het incident gebeurde terwijl Grubb was dat Bruce een housewarming-feest organiseerde. Hij kwam naar buiten om de zwangere koeien te controleren en toen dacht hij dat hij de tijger zag.

Nu denk je misschien: ‘Inwijdingsfeestje, nietwaar? Er waren waarschijnlijk een paar drankjes bij betrokken ‘- maar je hebt het mis. Grubb was helemaal nuchter.

“Ik had dienst omdat de koeien elk moment konden vallen, dus ik dronk niet”, vertelde hij de Schotse zon. “Ik stak mijn fakkel in de schuur en zag hem daar zitten. Ik was steenkoud nuchter, drinken had niets met mij te doen omdat ik dacht dat het echt was. ‘

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Politie rukt gewapend uit na alarm over tijger, maar dan zien ze dit…
Sluiten