Pranks 30 apr 2017 Redacteur

Politie zegt dat hij wel heel goede reden moet hebben om zijn rijbewijs niet kwijt te raken… Zegt de man dit!

Een man had een nieuwe Mercedes gekocht en ging op een mooie zomeravond even lekker een stuk rijden. Het dak eraf, de wind gleed door zijn haar en hij besloot eens te kijken hoe hard zijn wagen nou eigenlijk kon.

Net als de kilometerteller een respectabele 180 km/u aangeeft ziet hij in zijn spiegel 2 blauwe zwaailichten. “Met geen mogelijkheid dat ze een Mercedes kunnen bijhouden,” dacht hij nog en trapte de bolide nog harder op zijn staart. Pijlsnel vloog hij over de weg, 190, 200, 230 zelfs, maar de politie zat nog steeds vlak achter hem.

“Waar ben ik godsnaam mee bezig?” dacht hij en hij ging naar de kant van de weg. De agent loopt naar hem toe, pakte zijn rijbewijs zonder ook maar iets te zeggen, bekeek zijn rijbewijs en auto aandachtig. “Ik heb een lange zware dag achter de rug en jij bent echt de laatste die ik aan de kant zet vandaag. Ik heb geen zin in nog meer papierwerk dus als je me een excuus kan geven, die ik ook nog nooit eerder heb gehoord waarom je zo scheurde dan laat ik je gaan!”

“Afgelopen week is mijn vrouw ervandoor gegaan met een politieagent,” zei de man, “ik was bang dat je haar terug wilde geven!”.

“Een prettige avond nog”, zei de agent

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Politie zegt dat hij wel heel goede reden moet hebben om zijn rijbewijs niet kwijt te raken… Zegt de man dit!
Sluiten