Images 14 nov 2015 Mark

Politieagenten maken ontbijt voor kids nadat moeder per ambulance is afgevoerd

politie

Deze twee politieagenten uit Woensel-Noord in Eindhoven hebben zich van hun beste kant laten zien. Op locatie werd een moeder niet helemaal lekker na een te lage bloedsuikerspiegel, waardoor een ambulance moest komen. Er bleek niet veel aan de hand, maar moederlief moest ter controle wel even mee naar het ziekenhuis.

Feit is dat zij 5 kinderen had die nog moesten ontbijten en naar school. En dus lieten deze agenten even zien hoe het moest. Ze maakten het ontbijt klaar en deden zelfs de afwas erna. De geuploade foto ging direct viral en haalde op Facebook zo’n 100.000 likes. Helden!

Twee politieagenten in stadsdeel Woensel-Noord in Eindhoven gingen afgelopen week op een melding af van een mevrouw die een hypo had gekregen door een te lage bloedsuikerspiegel. Een ambulance die ook op de oproep was afgekomen kwam al snel tot de conclusie dat er niks ernstigs aan de hand was, maar dat de vrouw ter controle toch nog even mee moest naar het ziekenhuis.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Politieagenten maken ontbijt voor kids nadat moeder per ambulance is afgevoerd
Sluiten