Images 16 jun 2015 Farbod Moghaddam

Postmedewerker doet liefste gebaar voor joch dat onlangs z’n hondje is verloren

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Nadat Mary en Roberto Westbrook hun 13-jarige hondje Moe verloren in april, bleef hun 3,5 jarige zoontje steeds vragen waar het lieve huisdier bleef.
1

Dus elke avond schreef Mary een brief voor zoontje Luke met alles wat wat hij de hond zou willen vertellen. Het adres: Moe Westbroek, Doggie Heaven, Cloud 1.”
2

In de brief stond: ‘Ik mis je. Ik hoop dat je het leuk hebt in hondenhemel.’ En omdat je een driejarige niet altijd voor de gek kan houden, lieten ze Luke de brief in de brievenbus gooien.
3

Wanneer Luke ‘s avonds sliep, liep Mary naar de postbus om de brief eruit te lepelen. Maar één avond vergat ze dat te doen. Mary: ‘Ik ging ervan uit dat het postkantoor de brieven weg zou gooien. Of erom lachen.’
4

Maar de volgende ochtend, kreeg de familie een brief op de mat, bestemd voor Luke… afkomstig van Moe. Daarin stond: ‘Ik ben in hondenhemel. Ik speel elke dag de hele dag. Ik ben blij. Bedankt dat je mijn vriend bent. Ik hou van juh, Luke.’ Luke was niet eens verbaasd om de brief. Hij vond het geweldig.
5

‘De aardigheid van deze mysterieuze schrijver verbaasde me’, zegt de moeder. ‘Moe kwam 13 jaar geleden in mijn leven en hij maakte alles zo stinkerig en ingewikkeld, maar ook fantastisch. Ik mis hem nog steeds elke dag.’
6

www.buzzfeed.com

Reageer op artikel:
Postmedewerker doet liefste gebaar voor joch dat onlangs z’n hondje is verloren
Sluiten