Pranks 11 mei 2018 Redacteur

Potentiële oplossing voor kaalheid kan de haargroei in slechts twee dagen bevorderen

Wetenschappers hebben ontdekt dat een medicijn dat is bedoeld om broze botten te bestrijden, kan worden gebruikt als remedie tegen kaalheid.

Onderzoekers van de universiteit van Manchester ontdekten dat WAY-316606, een behandeling die aanvankelijk werd gebruikt voor de behandeling van mensen die lijden aan osteoporose, ook een van de eiwitten blokkeert waarvan gedacht wordt dat ze kaalheid bij mannen veroorzaken en in korte tijd een toename van de haargroei veroorzaakte , slechts twee dagen.

Dr. Nathan Hawkshaw, die het team aan de universiteit van Manchester leidde, zei: “Het feit dat deze nieuwe agent, die zelfs nooit in een haarverliescontext werd beschouwd, de groei van menselijk haar bevordert, is opwindend vanwege het translationele potentieel. dag een echt verschil maken voor mensen die last hebben van haaruitval.

“Ik ben erg optimistisch dat het zou kunnen werken. In laboratoriumtests, begon het medicijn de groei van haarzakjes te bevorderen in slechts twee dagen – dat is vrij snel. We willen het gebruiken als een plaatselijke behandeling, een gel of shampoo die de follikel.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Potentiële oplossing voor kaalheid kan de haargroei in slechts twee dagen bevorderen
Sluiten