Images 21 jun 2016 Mark

Prachtig! Baby wordt in motorhandschoen overleden vader gelegd en wat er dan gebeurt is ongelofelijk!

De moeder vroeg aan de fotografe of ze Aubrey (baby) op het portret wilde zetten in de motorhandschoen van haar overleden vriend. Alsof hij zijn dochter alsnog vasthield. Zo was het pasgeboren meisje toch nog even in de armen van haar overleden vader. Het resultaat was niet alleen zomaar prachtig. Het wonderlijke aan deze foto was dat Aubrey begon te glimlachen op het moment dat haar hoofd in de grote motorhandschoen werd gelegd. Alsof ze de aanwezigheid van haar vader voelde…

facebook

Vertaling:
Haar papa hield van zijn motorfiets. Hij droeg altijd beschermende kleding. Hij wilde ervoor zorgen dat hij goed beschermd was. Hij wilde geen risico lopen met een baby op komst. Maar hij zou zijn dochter nooit mogen vasthouden. Zijn leven werd hem afgenomen, een maand voordat ze geboren werd, door iemand die hij als zijn vriend beschouwde. Er wordt gezegd dat engelen met baby’s praten als ze glimlachen in hun slaap. Ik denk dat dit misschien wel waar is.”

1466193609

Deel deze bijzondere foto’s met je vrienden als je er ook zo van onder de indruk bent.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Prachtig! Baby wordt in motorhandschoen overleden vader gelegd en wat er dan gebeurt is ongelofelijk!
Sluiten