Prankster springt uit vliegtuig en sloopt kapitalisme!

0 x GEDEELD
 

Voor de boys van Prankster is geld verdienen nooit belangrijk geweest. Ze willen simpelweg hele vette (en belachelijke) dingen meemaken. De extreme YouTubers worden door loterij Raffld uitgedaagd om dit nieuwe merk via een bizarre activatie te verwelkomen in Nederland.

F’ck Money, Make Memories!

In de bovenstaande video zien we Prankster een van hun grootste stunts ooit uithalen in het centrum van Amsterdam. Maar, niet alleen zíj profiteren van de toffe experiences van Raffld. De loterij geeft namelijk 50 loten weg aan onze lezers, winning! Registreer je nu gratis op deze pagina en misschien ben jij een van de gelukkige winnaars van een epische Raffld experience.

Door je awesome trips en experiences te laten winnen, laat Raffld jou fantastische momenten beleven met je vrienden. Mooie herinneringen zijn immers meer waard dan een vette bankrekening. F’ck Money, Make Memories, toch? Wie weet spring jij deze zomer ook uit een vliegtuig, race je deze zomer met een privéjacht door de baai van Tenerife of gaan jij en je beste vrienden een heel weekend los op Tomorrowland.

Let op, deelname aan deze loterij is pas mogelijk vanaf 18 jaar. Dus: speel bewust!

Viral video’s

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken. Nog niets te doen dit weekend? Wellicht moet je trainen voor het NK 30 Seconds, Game of Thrones bingen met deze cosplayer of een keer langs je moeder.