Nieuws 25 sep 2018 HFMN

Pretpark daagt bezoekers uit voor doodskistsessie van 30 uur

Oktober, a.k.a. de Halloween maand, komt er weer aan. En dat betekend dat pretparken weer alles uit de kast halen voor leipe evenementen. Maar dit pretpark gaat wel heel ver en laat je 30 uur in een doodskist liggen.

Pretpark smijt je 30 uur lang in doodskist

Halloween komt er eind volgende maand weer aan en dat betekend dat de evenementen weer als grafkisten uit de grond schieten. In Nederland hebben we Walibi die los gaat met de Halloween Fright Nights, Duitsland heeft het kapot harde Horror Fest in Movie Park en in Six Flags St. Louis smijten ze je in een doodskist. Althans, als jij tot de uitverkorene hoort die dit mag doen! Degene die het volhoudt krijgt er namelijk aardig wat voor terug!

Er worden zes mensen uitgekozen die in de kisten kunnen gaan liggen tijdens het Fright Fest van Six Flags. Hou je het vol? Dan ga je naar huis met 300 dollar. Maar wanneer twee van de zes mensen het volhouden, wordt dat bedrag gedeeld door twee. Daarnaast krijg je wel gratis Gold Cards waarmee je het park in kan.

Een eitje?

Dertig uur in een doodskist lijkt bijzonder pittig, maar Six Flags maakt het wel dragelijk. Zo is er elk uur een kleine break van 6 minuten voor frisse lucht en een kans om naar het toilet te gaan. Ook kan je smartphone mee en is er de mogelijkheid om hem ook nog op te laden. Dus in principe zou jij de hele rit kunnen doorstaan met een flinke Netflix bingewatch. Of in dit geval een kistwatch!

Hou je het vol? Dan mag je de kist lekker mee naar huis nemen. Wat een feest!

Gek staan kijken van dit bericht? Dan ga je dit verhaal ook wel kunnen waarderen.

Reageer op artikel:
Pretpark daagt bezoekers uit voor doodskistsessie van 30 uur
Sluiten