Privé-eiland kost de helft minder dan een gewoon huis in Londen

Redacteur 31 jan 2018 Pranks

Ooit op je eigen privé-eiland gewoond? Natuurlijk heb je dat. Wie niet? Welnu, nu is uw kans, want dit prachtige kleine eiland – in de Shetlandeilanden voor de noordkust van Schotland – is te koop en het is niet veel duurder dan het gemiddelde huis in het Verenigd Koninkrijk.

Het prachtige privé-eiland Linga heeft het hele jaar door toegang, maar is ideaal voor iedereen die gewoon een hekel heeft aan mensen, en biedt 63,75 hectare grond in de buurt van Shetland.

Het wordt verkocht via Vladi Private Islands, en biedt een prachtig landschap en natuurlijke schoonheid – plus, nog belangrijker, met je naaste buren die zo ver weg zijn, kun je vrijwel alles doen wat je wilt. Geniet je om vier uur van het spelen van Barry Manilow-nummers op volledig volume? Geluid. Wil je de hele dag naakt rondlopen? Ga ervoor. Wil je full-on Bear Grylls-stijl leven, je eigen pis drinken en konijnen vangen om te eten? Niemand zal je stoppen.

Volgens Vladi staat de verkoper van het eiland open voor aanbiedingen van meer dan £ 250.000 ($ 350.000), wat misschien prijzig klinkt, maar ga eens kijken naar wat dat je in Londen zal brengen. Het gemiddelde huis in het Verenigd Koninkrijk, vanaf november vorig jaar, was £ 226.071 ($ 319.000) maar dit stijgt naar £ 496.000 ($ 700.000) in de hoofdstad, en je zult zeker niet zoveel ruimte of vrijheid hebben.

Niemand woont sinds 1934 op Linga, dus de huidige accommodatie die het biedt, heeft behoorlijk wat werk nodig, maar dat is zeker een deel van het plezier. Hoewel je op een privé-eiland bent, ben je niet ver van de bewoonde wereld verwijderd – het is maar een korte boottocht van het dorp Walls in Shetland, slechts 18 mijl rijden van Shetland Airport, dat op slechts een korte vlucht ligt van Glasgow.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Privé-eiland kost de helft minder dan een gewoon huis in Londen
Sluiten