Puppy wordt opgehaald uit asiel, maar kan niet zonder zijn beste vriend

Redacteur 3 feb 2018 Pranks

Net als mensen kunnen dieren onbreekbare banden met elkaar vormen. Niemand kent de kracht van een band als een hond. Dit zijn uiterst loyale wezens die alles voor hun geliefden zouden doen. Deze twee pups zijn niet anders.

Merrill en Taco zijn beste vrienden. Merrill is een drie jaar oude pitbull en Taco is een acht jaar oude chihuahua. Ze ontmoetten elkaar in het Rocket Dog Rescue-asiel, waar ze jarenlang samenleefden.

Het duurde niet lang voordat Merrill en Taco een sterke band met elkaar vormden. Tijdens hun verblijf in het reddingshok had Merrill een operatie nodig. De operatie was een kwestie van leven of dood, en Taco bleek een echte vriend te zijn.

Deze trouwe hond verliet Merrills kant niet gedurende de gehele duur van de operatie. De twee waren volledig onafscheidelijk. Als ze om welke reden dan ook van elkaar gescheiden waren, zouden ze allebei hard huilen totdat ze herenigd konden worden.

Nu was het de beurt aan Merrill om haar loyaliteit aan Taco te bewijzen. Toen een potentiële eigenaar binnenkwam om een ​​dier te adopteren, werd hij verliefd op Merrill. Maar de pup weigerde de kant van Taco te verlaten.

Toen de adoptievader de hond kwam ophalen, stopte Merrill niet met huilen. Taco ook niet. Het was duidelijk dat deze twee pups niet konden worden gescheiden.

Gelukkig had de eigenaar een groot hart. Hij besloot om beide honden mee naar huis te nemen. Beide honden waren eeuwig dankbaar dat ze hun dagen niet apart hadden hoeven doorbrengen.

Nu leven Merrill en Taco gelukkig voor altijd naar hun thuis. Ze hebben een liefhebbend gezin gevonden en – belangrijker nog – ze konden bij elkaar blijven. Deze honden zullen de rest van hun leven beste vrienden zijn.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Puppy wordt opgehaald uit asiel, maar kan niet zonder zijn beste vriend
Sluiten