Pranks 13 apr 2018 Redacteur

Rechter bepaalt dat scheten op een ander strafbaar is

Een rechter in Australië heeft in het voordeel van een baas geoordeeld die zijn billen heeft opgeheven en een werknemer heeft laten scheten in een belangrijke werkgelegenheidscase.

De rechter zei dat scheten op een medewerker niet per se pesten inhoudt, meldt de metro.

David Hingst bracht de zaak tegen zijn voormalige werkgever, Construction Engineering, bij het Victoria Supreme Court, waarin hij zei dat zijn baas de wind op hem en voor hem had gebroken. Hij deed dit met zo’n frequentie dat Hingst hem de bijnaam ‘Mr Stinky’ had gegeven.

Hij ging voor het gerecht in een proces van £ 900.000 en beschuldigde hen van oneerlijk ontslag en pesterijen op het werk.

In zijn verdediging zei de baas – Greg Short – naar verluidt: “Kijk, ik kan me niet herinneren dat ik het had gedaan, maar misschien heb ik het een of twee keer gedaan.

“Ik kan me niet herinneren dat ik dat gedaan heb, dus ik ben niet zo stom om te zeggen dat ik het niet heb gedaan of niet, ik kan me gewoon niet herinneren dat ik het heb gedaan.”

Hij voerde ook aan dat hij, of hij het nu wel of niet deed, niet van plan was aanstoot te nemen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Rechter bepaalt dat scheten op een ander strafbaar is
Sluiten