Russische loodgieter doet dagen lang of hij een gynaecoloog is in een ziekenhuis…

Redacteur 26 jan 2018 Pranks

Een loodgieter slaagde erin om een ziekenhuis te misleiden door te geloven dat hij een gekwalificeerde gynaecoloog was, waardoor hij een aantal onderzoeken kon doen bij vrouwen, waaronder minstens één kind.

Volgens Russische media kostte het bazen in het ziekenhuis ‘meerdere dagen’ om te ontdekken dat de nieuwe medic loodgieterskwalificaties bezat en eerder in de gevangenis had gezeten voor diefstal.

De 31-jarige uit Pervouralsk, genoemd als Anton Yarin, is naar verluidt in het ziekenhuis gearriveerd met de mededeling dat hij solliciteerde naar een baan als loodgieter, maar toen hij daar eenmaal in een witte jas veranderde, begon hij zichzelf voor te stellen aan verschillende mensen als gynaecoloog. , een chirurg en een A & E-arts.

Eén krant meldde dat hij ‘ongestraft het ziekenhuis doorliep en zich als een gekwalificeerde arts voordeed’.

Nikolay Shaydurov, hoofdarts van het stadsziekenhuis Pervouralsk, zei dat de man eerder als patiënt in het ziekenhuis was geweest.

Hij zei: “Hij kent het ziekenhuis goed en kent de namen van veel van onze artsen.

“Hij had er alle vertrouwen in en geloofde dat hij een nieuwe dokter was.”

Het ziekenhuis heeft niet onthuld wat er gebeurde toen patiënten met hem in een behandelkamer waren – of als hij ‘intieme’ onderzoeken bij iemand uitvoerde.

De politie onderzoekt het incident nu nadat het ziekenhuis een klacht heeft ingediend. Volgens één krant was de man echter niet vastgehouden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Russische loodgieter doet dagen lang of hij een gynaecoloog is in een ziekenhuis…
Sluiten