Pranks 11 jun 2017 Redacteur

‘s Werelds zieligste kat, Nutmeg, krijgt een liefdevol nieuw thuis!

kat1

Nutmeg werd in september vorig jaar gered toen hij verdwaald was en werd naar Lollypop Farm in New York gebracht.

Toen hij voor het eerst werd opgenomen, leed hij een aantal verwondingen, was uitgehonderd, had beschadigde oren en leed aan een neusinfectie.

Maar hij leek vooral ook op de zieligste kat ter wereld.

kat2

Paige Doerner, communicatiespecialist bij het huisvesting, vertelt: “Toen we eerst Nutmeg ontmoetten, leek het alsof hij de zieligste kat in de wereld was.”

Met de hulp van verzorgers in het centrum begon de gezondheid van Nutmeg te verbeteren, maar hoewel hij beter voelde, had hij nog geen echt huis.

Het duurde negen maanden voordat iemand besloot hem te adopteren.

kat3

Nutmeg werd geadopteerd door een jong stel dat verliefd was geworden op hem zodra ze zijn gezicht zagen. De adoptieconsulent die Nutmeg’s ontmoeting met zijn nieuwe familie had geregeld, zei dat ze zo opgewonden waren over Nutmeg dat ze letterlijk niet konden wachten om hem mee naar huis te nemen!

Enkele dagen later had Nutmeg’s nieuwe familie thuis een foto van hun nieuwe huisdier gemaakt.

kat4

“We hielden gewoon van de foto die zijn nieuwe familie ons heeft gestuurd met kleine glimlach van Nutmeg!” aldus Doerner. “Iedereen op het asiel die Nutmeg kende, realiseerde zich wat een speciale, rustige kat het was – dus hem zo ontspannen, gelukkig en geliefd zien in zijn nieuwe huis was een grote beloning voor iedereen.”

kat5

“We weten dat ze veel plezier zullen hebben met hun nieuwe familielid, en we hopen dat zelfs meer mensen ervoor zullen kiezen om hun eigen avontuur te starten door een huisdier te adopteren,” voegt Doerner toe.

Wat een prachtig verhaal is het ook, veel geluk aan kleine Nutmeg met zijn nieuwe leven.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
‘s Werelds zieligste kat, Nutmeg, krijgt een liefdevol nieuw thuis!
Sluiten