Cute 29 aug 2018 admin

Honden veroveren het internet met de schattigste challenge ooit!

Onze harten kloppen voor mooie vrouwen, hilarische shit en geweldig nieuws. Maar van deze kapot schattige Snoot Challenge beginnen deze harten toch flink te smelten. Honden nemen massaal het internet over!

Honden veroveren het internet

Heb je een ontzettende kutdag? Don’t worry, we got you! Het internet wordt de laatste tijd namelijk overgenomen door de schattigste honden ooit. Het heeft alles te maken met de Snoot Challenge. Het werkt als volgt: baasjes maken een rondje met hun vingers en houden deze voor het gezicht van hun hond. En wat doen deze beesten vervolgens? Die steken met alle enthousiasme van de wereld hun neus door het rondje.

She's smart. Only when there are treats😅 learned it in a day though 🐽👌 . . #Natsumi #dogsofinstagram #멍스타그램 #독스타그램 #snootchallenge #thesnootchallenge

A post shared by Kaho Lee Kinoshita (@kaho.l.kino) on

Waarom al deze honden hun neus in het rondje steken weten we niet, maar cute is het zeker! Zowel kleine als grote viervoeters komen door de cirkel koekeloeren en onze harten kunnen het niet aan. Want even serieus, wat is er schattiger dan honden die grappige dingen doen?

#SnootChallenge @mini.ollie @aussiesdoingthings

A post shared by Aussies Doing Things (@aussiesdoingthings) on

Toast anyone? . #Repost @dogs_unity ・・・ From @rolloshiba #snootchallenge #snoot #shibainu #dog #dogs #cute

A post shared by Anneka Svenska (@annekasvenskaofficial) on

Het zijn niet alleen de honden van de video’s die dit geintje kunnen. Ook jouw eigen hond kan zijn neus dwars door het rondje steken. Gewoon oefenen met je hand en je hond het zelf laten ontdekken. Krijgen ze het voor elkaar? Dan geef je ze gewoon een snoepje als beloning. Zo gepiept! Wil jouw hond het niet doen? Laat dan maar lekker zitten en smelt heerlijk weg met de video’s van andere honden.

Idk about you guys, but I don’t think Sidney is a fan of the snoot challenge.. #snootchallenge #snootchallengefail #nailedit #sidneythecorgi

A post shared by Sidney & Goose (@sidneythecorgi) on

We tried the #snootchallenge with a doughnut!!👌🍩 #loubythewestie #westie #westiegram #westiesofinstagram #dog #dogstagram #dogvideo #videogram #videooftheday #funnyvideos #instavideo #video #dogtraining #dogtricks #challenge #donut #lol

A post shared by Louby the Westie!!💜 (@louby_love) on

Katten ook van de partij

Heb jij op het moment van lezen geen hond in huis, maar zijn er wel katten in de buurt? Dan kun je het ook met deze beestjes proberen. Zoals je in onderstaande video kan zien, zijn het niet alleen honden die hun neus in andermans zaken steken. Of rondjes in dit geval dan.

We tried the snoot boop thing. #snootchallenge #cats #catvideos #catsofinstagram #cats_of_instagram #cute #yyj #kitty #bengalcat #pets #petsofinstagram #cutecat #snoot #boop

A post shared by ʝαмму🐝 (@allettamento) on

Is je dag opeens een stukje beter door deze kapot schattige challenge? Dan tover je hoogstwaarschijnlijk ook een glimlach op je hoofd met deze unieke challenge!

Reageer op artikel:
Honden veroveren het internet met de schattigste challenge ooit!
Sluiten