Nieuws 21 sep 2018 HFMN

Doktoren vinden schildpad in vrouw haar vagina

We snappen dat bepaalde dingen soms niet helemaal lopen zoals je op de planning hebt staan. Maar een schildpad in je vagina: die snappen we niet helemaal.

Doktoren vinden schildpad in vagina

Een Britse vrouw, woonachtig in Tenerife, verkaste haar achterwerk naar de plaatselijke huisart. De dame was namelijk voorzien van een flink portie pijn tussen haar benen. Toen ze naar het ziekenhuis verplaatst werd voor onderzoek, kwam er een schokkend resultaat naar buiten. Ze had een dode schildpad in haar vagina zitten. Sorry…WAT?!!!

Volgens El Dia, een plaatselijke krant, klaagde de vrouw over het feit dat ze zich niet zo lekker voelde na het uitgaan. Inmiddels snappen wij wel waarom ze zich niet zo best voelde. Maar de vraag is natuurlijk: hoe eindig je een avond stappen met een schildpad in je vagina? Een vraag die de dame zichzelf ook stelt, want ze heeft werkelijk geen enkel idee. Maar toch zit het dode beest er niet alleen, maar heeft hij ook een flinke infectie achter gelaten. Dit verhaal wordt met de regel idioter.

Ook de politie van Tenerife buigt zijn hoofd over het voorval. Ze komen met het volgende statement naar buiten.

“Het is waar, het incident heeft plaatsgevonden. De vrouw weet niet hoe de reptiel daar terecht gekomen is en wij, eerlijk gezegd, ook niet.”

Sta je hier van te kijken? Dan ga je hier hoogstwaarschijnlijk ook niet lekker op!

Reageer op artikel:
Doktoren vinden schildpad in vrouw haar vagina
Sluiten