Nieuws 29 aug 2018 HFMN

Colombiaan amputeert neus en oren om op skelet te lijken

Vandaag in ‘WeSnappenErGeenReetVanMaarZijnBlijDatIemandAndersHetDoet’: een dude die zijn neus en oren laat amputeren om op een skelet te lijken!

Colombiaan amputeert voor skelet look

In de loop der jaren zijn er mensen die gekke shit hebben gedaan voor een bijzonder uiterlijk. Zo hadden we een dude die zijn hele lichaam onder tatoeages smeet en mensen die hun tong door tweeën lieten snijden. Maar deze Colombiaanse man weet dit, met alle gemak van de wereld, te overschrijden. Hij heeft namelijk zijn oren en neus laten amputeren zodat hij zijn gezicht een skelet look kan geven.

Skelet, look, tattoo, amputatie, Colombiaan

De 22 jarige Eric Reiner Hincapié Ramírez, beter bekend als tattoo artiest Kalaca Skull, had een grote droom. Hij wilde namelijk dolgraag op een skelet lijken. Om dit voor elkaar te krijgen moesten er flink wat ingrepen gedaan worden, want met tatoeages alleen ga je het niet redden. Eric liet zijn tong door tweeën splitsen, amputeerde een deel van zijn neus en liet zijn oren verwijderen. Zijn tong werd vervolgens blauw-grijs getatoeëerd en ook zijn ogen moesten eraan geloven.

Gewoon een normaal persoon

Ondanks zijn leipe beslissingen wat betreft zijn uiterlijk, laat Eric weten dat hij een normaal mens is. Van kleins af aan was hij al geobsedeerd met skeletten en schedels. Toch wachtte de Colombiaan met de aanpassingen aan zijn gezicht totdat zijn moeder overleden was. Die had het namelijk niet zo met de zogeheten ‘body modificaties’. Volgens Eric zelf moeten mensen hem niet beoordelen op deze keuze. Dit liet hij weten tegenover MailOnline.

‘De modificaties zijn een persoonlijke beslissing geweest en er zou niet over geoordeeld moeten worden. Het is hetzelfde als een vrouw die borst of bil implantaten in laat brengen.’

Het ziet er misschien eng uit, maar volgens Eric moeten we ons daar niet door laten leiden. ‘We zien er immers allemaal zo uit onder onze huid’, aldus Eric. Volgens de Colombiaan zelf is dit een droom die uitkomt. Tja, als je er zo gelukkig van wordt moet je het gewoon doen ook!

Skelet, look, tattoo, amputatie, Colombiaan

Even bijkomen van de looks van deze guy? Dan moet je dit hilarische aanzoek eens zien!

Reageer op artikel:
Colombiaan amputeert neus en oren om op skelet te lijken
Sluiten