Nieuws 13 sep 2018 HFMN

Verdien 12.000 euro met een slaapsessie van 70 dagen!

Slaapkoppen opgelet: je kunt nu een hele hoop geld verdienen met je favoriete hobby. Slapen voor 12.000 euro? Kom d’r maar in!

70 dagen slapen voor 12.000 euro!

We hebben allemaal wel eens het gevoel dat we wat meer slaap kunnen gebruiken. Een idee waardoor we vaak het bed inspringen een tukje doen, voor nada. Maar NASA heeft besloten een vacature online te schoppen waarin de droombaan voor elke slaapkop werkelijkheid wordt. 70 dagen slapen voor 12.000 euro, het kan!

Uiteraard heeft NASA de vacature niet zomaar online gesmeten. Je gaat 70 dagen slapen om te helpen met een onderzoek. Het is namelijk de nadelen van een ruimtereis aan het onderzoeken om hun database uit te vergroten. Wat ze eigenlijk zeggen is: “slaap jij lekker door, gaan wij even kijken hoe goed dat gaat!”

Slapen, NASA, ruimte, space

Mensheid helpen

Terwijl sommige mensen dat je luiheid beloont gaat worden, ben je met de baan oprecht de mensheid aan het helpen. Tijdens de studie moet de persoon eten, drinken en zelfs douchen in dezelfde positie. Exact zoals astronauten dat ook moeten doen. Met de resultaten kunnen er nieuwe manieren gevonden om het voor deze astronauten makkelijker te maken, waardoor de ruimtereizen dus langer kunnen duren. Maar daarnaast kunnen de resultaten ook mensen op aarde helpen die aan hun bed vast zitten. Je slaapt zeven maandage lang en helpt de toekomst van de mensheid beter te worden. Is er een betere baan?

via GIPHY

Vind je dit al een gekke baan? Dan moet je deze professionele knuffelaar eens checken!

Reageer op artikel:
Verdien 12.000 euro met een slaapsessie van 70 dagen!
Sluiten