Nieuws 26 jul 2018 Jokertje

Durf jij te drinken van Snake Venom, het zwaarste bier ter wereld?

Snake Venom is één van de (al dan niet hét) sterkste biertjes ter wereld. Dit bier heeft een alcoholpercentage van maar liefst 67,5 procent. Zoek je nog een goed cadeau voor een van je vrienden óf heb je gewoon een keer zin om à la absint totaal naar de haaien te geraken? Door dit bier ga je gegarandeerd nat!

Brewmeister

De Schotse brouwers van Brewmeister waren eerder al recordhouder van het zwaarste bier ter wereld met hun Armageddon. Nu komen ze op de proppen met een nóg sterker bier, de Snake Venom. Dit slangenvergif wordt gebrouwen met biergist en champagne, maar het bevat ook gerookte mout.

De smaak van Snake Venom

Het bier is donker, en intens zwart van kleur. Toch blijkt de Snake Venom verrassend ‘licht’ voor een bier van dit kaliber. Aangezien Snake Venom een alcoholpercentage van 67,5% kent, hadden we dat niet verwacht! Een glas van dit brouwsel staat gelijk aan vijftien glazen wodka. VIJFTIEN! Een flesje kost dan, inclusief importkosten, ongeveer 75 euro per fles.

#snakevenom 67.5% ?

A post shared by Yuchao Chen (@crimsonm) on

Zwaarste bier van Nederland

Brouwerij het Koelschip uit Almere heeft in 2012 het zwaarste bier ooit gebrouwen. De naam is Mistery of Beer en heeft ook een alcoholpercentage van bijna 70%. Een 33cl. fles van Mistery of Beer was te koop voor €45,-, maar helaas is deze niet meer beschikbaar. (Of we zien ‘m over het hoofd, kan ook. Mocht jij ‘m ergens vinden, laat het ons dan weten!)

Twijfel je nog om dit biertje naar binnen te gooien? Niet doen. Mannen met een bierbuik hebben namelijk bijvoorbeeld meer seks dan mannen met een sixpack. Eerder lazen we ook al dat bier drinken zorgt voor betere bedprestaties. Het beste bier om te drinken is donker bier. Het zorgt er namelijk voor dat je in een betere stemming komt. Ook kom je door bier minder snel klaar. HANDIG!

Reageer op artikel:
Durf jij te drinken van Snake Venom, het zwaarste bier ter wereld?
Sluiten