Pranks 6 apr 2018 Redacteur

Sommige ouders in Groot-Brittanie willen Fornite verbannen…

Change.org is gekoppeld aan vele sociale bewegingen over de hele wereld, van oproepen tot de volledige Spaanse regering om af te treden tot betaalbaar internet voor iedereen in India.

Nu wordt het in Groot-Brittannië momenteel gebruikt door mensen die het beu zijn – meestal met hun partners – om Fortnite ad infinitum te spelen.

Er zijn een aantal petities van Change.org opgezet waarin wordt opgeroepen tot het verbannen van het verslavende videogame, in wat een ongekende klap in het aangezicht van het kapitalisme zou zijn.

Het spel, voor hen die niet op de hoogte zijn, omvat veel schieten, veel sterven (het is erg moeilijk om te ‘winnen’ in Fortnite) en een heleboel kleurrijke personages, komedie en plezier, plezier en plezier. Maar het is het verslavende bit waar indieners niet blij mee zijn.

Hoewel het verbieden van dingen in het algemeen niet noodzakelijkerwijs resulteert in een positief resultaat (zoals gesuggereerd door de effecten van verschillende verboden op drank en drugs), moet worden opgemerkt dat de meeste petities die op de site worden geplaatst, op zijn minst een beetje in de mond zijn -cheek in toon.

Eén petitionaris, die 500 handtekeningen wilde behalen, schreef: “Fortniet is vervelend, het is storend wanneer mensen er in de klas over praten, het verlaagt de cijfers van mijn vrienden omdat ze eraan verslaafd zijn.” Ik weet niet wat te doen, ze is haar leven weggooien voor de wedstrijd. ‘

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Sommige ouders in Groot-Brittanie willen Fornite verbannen…
Sluiten